פילוסופיית החלבון שלנו
בעוד שמותגים מסוימים מאמינים בבשר טרי עשיר, חלבון גבוה מספק את הערך התזונתי הטוב ביותר לחיות מחמד, נוטרם מאמינה כי:
חלבון בינוני עדיף על חלבון גבוה
דיאטות עתירות חלבון מספקות לעתים קרובות יותר חלבון ממה שחיית המחמד דורשת או ממה שהגוף שלה יכול להשתמש בו. אם הגוף שלהם לא משתמש בחלבון הנוסף, זה דורש מהכליות לעבוד קצת יותר קשה כדי לסלק עודפים אלה ו/או יכול להיות מופקד כשומן
חלבון גבוה מעודד חיות מחמד לגדול מהר יותר ממה שמערכת השלד שלהן נועדה להכיל, מה שמציב אותם, במיוחד כלבים מגזעים גדולים, בסיכון לבעיות עצמות ומפרקים בשלב מאוחר יותר בחיים
חלבון גבוה המלווה באיזון לא תקין של סיבים מביא לתסיסה בתחילת המעי, להאכיל את החיידקים הרעים ולהרעיב את החיידקים הטובים בקצה המעיים
בעוד שמתכונים עתירי חלבון/בשר טרי נראים מושכים על התוויות, חשוב לציין שהתווית נדרשת לרשום את המרכיבים לפי המשקל לפני תהליך הבישול. בשר מכיל 60-70% לחות. במהלך תהליך הבישול, עד 90% מהמים מתאדים מהבשר הטרי ומכווץ אותם לתכלילים קטנים של המתכון
במקום זאת, נוטראם...
משתמש ברבות מהארוחות האיכותיות ביותר, המיוצרות על ידי בישול בשר טרי, למעט הנוצות, הראשים, הרגליים והקרביים. תהליך הבישול מוציא את המים מהבשר, ומרכז את החלבון. מוצר צפוף תזונה זה מוסיף חלבון קל לעיכול, עם תכולת שומן נמוכה יחסית ומספק טעם נהדר
משתמש במרכיבים רבים שאינם בשריים לחלבון, כגון חומוס, אפונה ועדשים, שכולם גם מספקים יתרונות נוספים מעבר לחלבון